Het gezicht achter…

Wie ben ik, wat doe ik, waar hou ik van?

 

Over mij

Mijn passie is mensen helpen

Mama, 44, thee, lezen, gezelschapsdier, social media, muziek, Netflix, kinderen, chocola, lifecoach, sporten, lekker eten, spontaan, positief, paarden, groen, essentiële olie, bullet journal, schrijven, mediteren, kindercoach, purpuz planner, Access Consciousness Bars ®, spelletjes, doorvragen, pizza, luisteren, half Indo, plassen stampen, U2, olie massage, spelletjes, diffuser, harde humor, zorgzaam, lief, sport op tv kijken, pittige kip, top2000, zomer, mobiele telefoon, koekjes, bloemen, fotografie, Methode Matheij ®, doorstuderen, vrienden, herfstkleuren, bbq, waterballonnen gevecht, doorzetter, vroege vogel, vol passie, recht door zee, attent, klaarstaan…..

Heb je zo een beeld over mij?

Ik ben moeder van 3 fantastische meiden, alledrie totaal verschillend. En zonder handleiding afgeleverd. En bij alledrie was het soms enorm pittig. Dat ik de handdoek in de ring wilde gooien.

Inmiddels vele technieken en inzichten rijker weet ik dat het anders kan. Als volwassene om bepaalde beperkende overtuigingen kwijt te raken, meer zelfvertrouwen te krijgen en hieruit beter samen te werken met je kinderen.

Ook om kinderen (met of zonder stempeltje) de kracht in zichzelf te laten vinden. Om ook over faalangst, pesterijen, onzekerheid en veel meer problemen te komen.

Ik heb mijn passie gevonden om mensen hiermee te helpen. Om de touwtjes van je eigen leven weer in handen te nemen en je sterker dan ooit te voelen. Ontdekken waar je voor leert. Het vuurtje in jou aan te steken.

Lees snel verder wat ik allemaal voor je kan betekenen.

Mijn diensten

Hoe ik jou kan helpen

Touwtjes stevig in handen

Een totaalpakket, intake en behandelingen, kijk hier voor meer informatie

Losse sessie

U wilt aan een probleem werken maar niet aan een heel pakket zitten, klik dan hier voor meer informatie

Raindrop

Een heerlijke ontspannende techniek met essentiële olie waarbij u uw weerstand verhoogt en emoties op een rij kunt zetten.
Voor meer info klikt u hier.

Aroma Freedom Techniek

Geen enkele emotie is voor altijd. Het is net als golven, het komt en het gaat. En met Aroma Freedom Techniek kunt u zorgen dat u de golven weer de baas bent. Lees verder

Access Consciousness Bars

Totale ontspanning, terug naar je gevoel. Terug naar jouw weten en een echte reset voor jouw hoofd. Kalmte en rust. Dat is Access Consciousness Bars en hier kunt u meer lezen.

Methode Matheij

De methode die ik vooral inzet is de Methode Matheij. Een snelle en krachtige methode waarbij we direct naar de kern gaan. Deze methode kent 3 verschillende modules die allemaal even krachtig en prachtig zijn. Lees hier meer. 

Bel mij

06 – 41 57 06 72

Kom langs

Groene Singel 3
2871 TA  Schoonhoven

Let op:

ingang is niet aan de voorzijde. U dient achterom te gaan en kunt daar door het hek gaan, er hangt een naambordje.

Stuur een mail

totoily.in.balance@gmail.com

Neem contact op

Neem gerust contact op. Ik zal proberen zo snel mogelijk te reageren.

Reviews

Wat mijn cliënten zeggen

"Bij de eerste kennismaking met Eveline was er direct een klik. Ze is open minded, genereus, liefdevol, behulpzaam, geïnteresseerd, intuitief, en voelt haarfijn aan waar ze je doelgericht mee kan helpen. En dat kan ze op veel manieren! Met de bars, de heerlijke oliën en door middel van coaching. Het vult elkaar aan en versterkt elkaar. Ik ben dankbaar dat Eveline op mijn pad is gekomen en dat ze mij helpt om steeds meer in mijn eigen kracht te komen, zodat ik nog meer moois uit het leven kan halen!"

Audrey

"Eveline is meelevend, meedenkend en meevoelend. Een eerlijk en oprecht mens! What you see is what you get!"

Claudia van Westen

"Ik zou Eveline zeker aanraden als een coach op welk gebied dan ook. Haar enthousiasme en positieve houding heeft ervoor gezorgd dat ik dit ook weer in mijzelf gevonden heb. Ze helpt je je blokkades op veel verschillende manier te bekijken en op te lossen. Ze laat je worden wie je bent."

Vivian Hegeman

"Wauw, magisch, doeltreffend, zo snel verandering.
Die Methode Matheij is zo krachtig. Zo snel als ik nu van mijn belemmering af ben, dit had ik echt niet verwacht. Als ik weer vastloop ga ik zeker weer deze snelle methode aan!"

Sandra

Meld je aan voor exclusieve tips en artikelen!

U zal maximaal 1 x per maand een nieuwsbrief ontvangen met weetjes en tips.