Het gezicht achter…

Wie ben ik, wat doe ik, waar hou ik van?

 

Over mij

Een beetje gek mag toch wel?

Mama, 44, thee, lezen, gezelschapsdier, social media, muziek, Netflix, kinderen, chocola, lifecoach, sporten, lekker eten, spontaan, positief, paarden, groen, essentiële olie, bullet journal, schrijven, mediteren, kindercoach, purpuz planner, Access Consciousness Bars ®, spelletjes, doorvragen, pizza, luisteren, half Indo, plassen stampen, U2, olie massage, spelletjes, diffuser, harde humor, zorgzaam, lief, sport op tv kijken, pittige kip, top2000, zomer, mobiele telefoon, koekjes, bloemen, fotografie, Methode Matheij ®, doorstuderen, vrienden, herfstkleuren, bbq, waterballonnen gevecht, doorzetter, vroege vogel, vol passie, recht door zee, attent, klaarstaan…..

Heb je zo een beeld over mij?

Ik ben moeder van 3 fantastische meiden, alledrie totaal verschillend. En zonder handleiding afgeleverd. En bij alledrie was het soms enorm pittig. Dat ik de handdoek in de ring wilde gooien. Dus ik herken het probleem. Heb het zelf ook een plek moeten geven.

Inmiddels vele ervaringen en inzichten rijker weet ik dat het anders kan. Als volwassene om bepaalde beperkende overtuigingen kwijt te raken, meer zelfvertrouwen te krijgen en hieruit beter samen te werken met je kinderen.

In mijn vrije tijd probeer ik weleens sportief te doen, vind een spelletje op mijn mobiel en even facebooken ook leuk. Ik geniet van de zon, ik geniet van het feit dat ik mijn beide ouders nog vrijwel dagelijks kan zien. Ik kan uren wegzakken met een goed boek. Het liefst eet ik de hele dag door.

Op mijn leeftijd eindelijk gevonden wat ik later wil worden als ik groot ben. Alhoewel ik het idee heb dat ik alleen nog maar ga krimpen. Maar ik heb mijn passie gevonden en geniet ervan om mensen weer zichzelf te laten ontdekken. Wie weet kan ik ook wat voor jou betekenen.

Bel mij

06 – 41 57 06 72

Kom langs

Groene Singel 3
2871 TA  Schoonhoven

Let op:

ingang is niet aan de voorzijde. U dient achterom te gaan en kunt daar door het hek gaan, er hangt een naambordje.

Stuur een mail

totoily.in.balance@gmail.com

Neem contact op

Neem gerust contact op. Ik zal proberen zo snel mogelijk te reageren.

Reviews

Wat mijn cliënten zeggen

"Bij de eerste kennismaking met Eveline was er direct een klik. Ze is open minded, genereus, liefdevol, behulpzaam, geïnteresseerd, intuitief, en voelt haarfijn aan waar ze je doelgericht mee kan helpen. En dat kan ze op veel manieren! Met de bars, de heerlijke oliën en door middel van coaching. Het vult elkaar aan en versterkt elkaar. Ik ben dankbaar dat Eveline op mijn pad is gekomen en dat ze mij helpt om steeds meer in mijn eigen kracht te komen, zodat ik nog meer moois uit het leven kan halen!"

Audrey

"Eveline is meelevend, meedenkend en meevoelend. Een eerlijk en oprecht mens! What you see is what you get!"

Claudia van Westen

"Ik zou Eveline zeker aanraden als een coach op welk gebied dan ook. Haar enthousiasme en positieve houding heeft ervoor gezorgd dat ik dit ook weer in mijzelf gevonden heb. Ze helpt je je blokkades op veel verschillende manier te bekijken en op te lossen. Ze laat je worden wie je bent."

Vivian Hegeman

"Wauw, magisch, doeltreffend, zo snel verandering.
Die Methode Matheij is zo krachtig. Zo snel als ik nu van mijn belemmering af ben, dit had ik echt niet verwacht. Als ik weer vastloop ga ik zeker weer deze snelle methode aan!"

Sandra

Meld je aan voor exclusieve tips en artikelen!

U zal maximaal 1 x per maand een nieuwsbrief ontvangen met weetjes en tips.